Verschillende pakketten

Bruidspakket

De mooiste dag van je leven, je gaat trouwen!
Er moet veel geregeld worden, onder andere je droomjurk, de perfecte locatie, de taart én natuurlijk een geweldig bruidskapsel en prachtige bruidsmake-up. Graag help ik je om de mooiste dag van je leven compleet te maken met een look waardoor jij zal stralen.

Proefsessie

Nadat we vooraf contact hebben gehad over je wensen en voorkeuren, maken wij een afspraak voor de proefsessie. Proefsessies vinden in 2024 plaats op maandagen en woensdagen. De proefsessie vindt plaats in mijn salon aan huis in Oterleek, Noord-Holland. Tijdens de proefsessie neem ik alle tijd om samen met jou opzoek te gaan naar het perfecte bruidskapsel en bruidsmake-up, waardoor jij je nog mooier gaat voelen. Tijdens de sessie kijken we naar jouw huid, je type haar en zal ik persoonlijk advies geven over wat goed bij je past. Naast dat je bruidskapsel mooi moet zijn, moet het ook goed blijven zitten. Tevens maken we een planning voor de bruiloft zodat alles goed geregeld is, en jij je rustig kan voorbereiden op jouw mooiste dag. Natuurlijk is het ook mogelijk om geen proefsessie te nemen.  

De trouwdag

Op jouw trouwdag kom ik bij je thuis of op een locatie naar keuze en verzorg ik je haar en je make-up. Daarnaast help ik graag daar waar nodig is, bijvoorbeeld bij het aantrekken van de jurk of meedenken over de laatste details. Indien gewenst kan ik ook het haar en make-up verzorgen van je bruiloftsgasten of bijvoorbeeld je getuigen.

Ook is het mogelijk dat ik voor het feest terugkom voor een touch-up. Alles is bespreekbaar, we kunnen het kapsel bijwerken of je kunt kiezen voor een totaal nieuwe look. Ook de visagie zal worden bijgewerkt, voor bijvoorbeeld een feestelijke look, zodat je de avond weer fris en stralend tegemoet kunt treden. 


Visagie en haarstyling.

*Feesten en partijen

*Fotoshoots

*Bruiloften

*Festivals of andere evenementen.

Voor allerlei gelegenheden ben ik beschikbaar om je haar te stylen en je make-up te verzorgen.

Natuurlijk is alles mogelijk, heb je liever alleen visagie of alleen haarstyling. Neem contact met mij op en we bespreken alle mogelijkheden naar wens.